dijous, 15 d’octubre del 2009

Pèssim inici

El Club Bàsquet Calella Termotur va encaixar dissabte la quarta derrota consecutiva en el quart partit de lliga de la primera catalana, CB Calella Termotur 60 - Alella 69.

Un registre inesperat al finalitzar la temporada passada on els calellencs van estar a punt de jugar la fase d’ ascens i on durant tota la temporada no van baixar del 5è lloc de la classificació.

Els de Sergi Aznar tenen encara temps per poder remuntar i molt marge de millora. Ara mateix són penúltims , amb unes dades per a l’esperança , i és que l’equip és el 4rt màxim anotador de la categoria amb 286 punts dada que confirma que l’equip continua tenint una base de jugadors molt bons tècnicament i amb facilitat anotadora. Però hi ha una dada que els mata, i és que els nostres són l’ equip que amb diferència rep més punts 286.

El que està clar és que l’ equip continua treballant per redreçar el rumb i dissabte a la pista del Corazonistas de Barcelona tenen una nova oportunitat per sumar la primera victòria de la temporada.