dimecres, 7 d’octubre del 2009

Opinions sobre la Festa Major

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Calella realitza, a través d'internet, una enquesta per conèixer l'opinió dels ciutadans sobre la Festa Major de la Minerva que s'ha celebrat recentment. A més, els reponsables de Cultura també volen que els calellencs aportin idees i propostes per a futures edicions de la festa major. El qüestionari es pot trobar a la pàgina www.consensus.cat/calella.


L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Calella vol que els ciutadans diguin la seva sobre la celebració de la Festa Major de la Minerva. Queixes, suggeriments, propostes i també tot allò que els ha agradat quedarà reflectit a través d'un qüestionari que es troba penjat a internet a l'adreça www.consensus.cat/calella. La regidora de Cultura, Pilar Rocafort, explica que enguany volen saber, sobretot, si els ciutadans hi estan d'acord amb la separació de la Festa Major i la Fira.

Les preguntes són, entre altres, "quina valoració general fas de les activitats de la festa major 2009?; com valores els espais de celebració de la festa? O com valores els aspectes organitzatius de les activitats?"

Els responsables de Cultura també volen saber si els ciutadans han trobat a faltar activitats per alguns col·lectius determinats com ara els infants, els joves, la gent gran, els adults o les dones.

Un dels apartats de l'enquesta també proposa dates concretes per a l'any que ve. Entre el 22 i el 26 de setembre o bé entre el 17 i el 23 de setembre.

El qüestionari, que també està disponible en format paper al vestíbul de l'Ajuntament, estarà penjat a la pàgina del consensus durant tot aquest mes d'octubre.

Aquest qüestionari també s'ha fet arribar de manera personal a les persones i entitats que integren el Consell Municipal de Cultura. Un cop s'analitzin els resultats, aquests es donaran a conèixer públicament.