dijous, 5 de novembre del 2009

330.000 euros més per a Calella

El Projecte de Llei dels Pressupostos Generals de l'Estat ha incorporat 50 esmenes presentades pel grup de CiU al Congrés, algunes d'elles per a Calella, i que s'han pactat amb el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Per a la nostra ciutat, i arran de les negociacions de CIU amb el govern central, s'han aconseguit 330.000 euros per a diverses activitats: 50.000 euros per a la celebració dels 75 anys de la Colla de Geganters i Grallers de la ciutat, 50.000 euros per al Festimatge 2010, 50.000 euros per al programa d'activitats de la fundació ELA Morrie i la partida més important és per a la celebració del Challenge de l'any que ve. En aquest cas l'ajuda serà de 180.000.

La senadora i regidora de CiU a l'Ajuntament de Calella, Montserrat Candini s'ha mostrat molt satisfeta i ha destacat als micròfons de Ràdio Calella que aquest paquet d'ajudes s'ha aconseguit malgrat el vot contrari del seu grup als pressupostos presentats pel govern espanyol.
A més, ha manifestat que, tot i que el seu grup vetarà els pressupostos al Senat, hi ha un romanent d'uns 400 milions d'euros -d'on surten aquestes partides- en el conjunt de tot el pressupost per arribar als acords de les forces polítiques.

D'altra banda, Candini ha recordat que CiU a Calella fa des del primer dia "una oposició responsable i aportant idees i reflexions"-ha dit.