dimecres, 18 de novembre del 2009

Música per Santa Cecília

L’Escola de Música Can Llobet de Calella celebra la diada de Santa Cecília, patrona de la música, amb diverses activitats obertes a la ciutadania al llarg d'aquesta setmana.

Concretament s'estan fent una sèrie de tallers musicals de contingut divers als quals es pot accedir avisant abans als responsables de l'Escola, situada a la segona planta de la Fàbrica Llobet-Guri. Els tallers tractaran aspectes tan diversos com la decoració, la psicomotricitat, la veu o la percussió, tal i com ha indicat la directora de l'Escola, Lourdes Bartrolí.

Aquest dimecres i dijous al capvespre es faran dos concerts molt especials. El primer d’ells, el de dimecres, va a càrrec de dues formacions musicals, d’estils ben diferents, que van sortir de les aules de l’escola. Un que és Joan Sans i la seva banda, i l'altre és el The Reggae Soldries, un grup de reggae que encapçala com a cantant Josep Grau. Dijous s’ha programat un concert que ja es va poder veure i sentir a mitjans d’octubre a la Sala Mozart de Calella. És l’espectacle d’homenatge al cinquantè aniversari de la Nova Cançó que han creat la cantant Raquel Xiberta i el guitarrista Pep Romaguera.