dimarts, 17 de novembre del 2009

Bona recuperació

Els calellencs obtenen una victòria de mèrit (Cabrils 0-Calella 1) i confirmen la seva recuperació tant en el joc com en la classificació.

Els de Navas van protagonitzar un bon partit diumenge al camp del Cabrils. Els nostres molt ben posicionats en el camp van dominar els primers 45 minuts, on van tenir un parell d’ocasions clares de gol. Un resultat just a la mitja part hagués estat un 0 a 2 , però va ser un 0 a 0.

La represa va venir marcada també pel domini dels nostres, però els locals havien après la lliçó durant la primera part i van llençar, tot esperant-se darrere, ràpids contracops, que en tres ocasions van estar a punt de perforar la porteria dels calellencs.
Però al minut 74 i en una gran jugada individual Òscar va marcar el gol de la victòria pels de Navas.

El proper partit serà a casa davant el Premianense.