divendres, 20 de novembre del 2009

Jornada sobre la infància

Prop de mig miler d'alumnes de l'Escola Freta de Calella celebren avui divendres el Dia Universal de la Infància. Com ja és habitual per aquesta data, els nens i nenes des de P2 fins a sisè de primària realitzen al llarg del matí activitats relacionades amb aquesta efemèride. Una diada en què es recorda que els drets dels infants, promoguts per les Nacions Unides, es vulneren a molts punts del planeta. Com a reflexió l'ONU ens recorda que sis milions de nens menors de 5 anys moren cada any al món per desnutrició.

Sigui com sigui, els infants de primària de l'Escola Freta ja fa setmanes que estudien a les hores de tutoria aquests drets. L'activitat d'aquest matí ha començat a 2/4 de 12 quan els infants s'aplegaran al pati de l'escola.

Judit Bordas, cap d'estudis de Primària de Freta, destaca que els nens calellencs estan molt conscienciats de la greu situació que pateixen milions d'infants arreu del món. Una situació que han analitzat aquests dies a les aules. Precisament, enguany aquest centre educatiu fa un monogràfic sobre el Circ.

L'activitat s'acabarà als volts de la una del migdia amb una cantada general.