dimarts, 3 de novembre del 2009

Àmplia derrota

Montcada 90 – CB Calella Termotur 66. Derrota contundent del Calella Termotur davant un equip molt més encertat i superior físicament.

El CB Calella Termotur només va poder aguantar els 10 primers minuts del primer i el tercer quart abans de cedir davant un Montcada que es va presentar al partit molt més fort. L’equip que entrena Sergi Aznar va aconseguir un avantatge inicial de 8 punts en el primer quart (8 a 16), que no li van servir de res en el segon període perquè els locals van apretar molt més i van arribar a capgirar el marcador de tal manera que van marcar una diferència de 14 punts que acabaria sent definitiva. No obstant això, en el tercer quart, els verd-i-taronges van sortir a pista amb la clara intenció de retallar l’avantatge i tornar a tenir opcions. Ho van fer durant una estona, fins a escurçar les distàncies i situar-se a 6 punts. Van fer llavors un desgast molt important, que no van poder mantenir, la qual cosa va aprofitar el Montcada per tornar a marxar-se àmpliament en el marcador.