dijous, 19 de novembre del 2009

Gegant's & Cau Rock

La Colla de Geganters i Grallers de Calella, juntament amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta Montnegre, organitzen aquest proper dissabte la desena edició dels Gegant's & Cau rock. És un concert totalment gratuït que va néixer davant la falta d'activitats de franc a la ciutat i per poder recaptar fons per la colla.

L'espectacle intenta cada any portar a Calella grups coneguts i no tan coneguts i sobretot, sense fer pagar entrada. Un dels seus organitzadors, Narcís Torrent, ha valorat les propostes musicals que s'ofereixen aquest any des del programa Parlem-ne de Ràdio Calella. Els grups seran: Cram i Kayo Malayo.

Narcís Torrent, ha comentat que cada any costa més muntar-lo i ha agraït el suport de l'Ajuntament i les petites empreses i botigues que donen suport econòmic per portar-ho terme. Tot i això s'ha queixat de nou de les crítiques dels veïns de la Fàbrica Llobet-Guri. Aquest any els han obligat a canviar l'escenari de lloc. Ara està d'esquena a l'entrada per evitar sorolls, cosa que perjudica als organitzadors.

El concert, al que dóna suport Ràdio Calella i Maresme Digital TV, començarà a les 11 de la nit a la Sala Gran de la Fàbrica Lobet-Guri.