dimarts, 24 de novembre del 2009

400 persones al Gegants and Cau Rock

La desena edició del Gegants and Cau Rock ha estat tot un èxit, com en anys anteriors. El concert gratuït organitzat per la Colla de Geganters i l’Agrupament Escolta Montnegre va aplegar prop de 400 persones a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri.

Atrets per les propostes musicals de Cram i Kayo Malayo, els assistents van poder compartir un dissabte de festa amb amics i coneguts. I l’organització satisfeta per haver pogut oferir una oferta de lleure alternativa i, si pot ser, amb alguns calerons per així cobrir les despeses que les entitats generen al llarg de l’any.

El balanç del concert és del tot positiu, malgrat els problemes de so que van impedir gaudir plenament de la qualitat artística dels grups. Els canvis en la distribució de la sala, que van col.locar l’escenari d’esquena a la porta d’entrada va perjudicar l'organització segons ha dit Narcís Torrent, un dels seus membres. Torrent ha dit que " al ser la sala més petita i més reduïda el so retumbava molt més, i la qualitat era molt menor que en d’altres anys”.

El canvi en la distribució de la sala del concert va ser la mesura adoptada per evitar molèsties als veïns de la plaça Conrad Prat. Per això, i per complir també amb l’ordenança municipal, el concert s’havia d’acabar a dos quarts de 3 de la matinada, tot i que al final va finalitzar un quart d’hora abans del límit permès.

Quant al balanç econòmic, només d’esponsorització, l’organització del Gegant’s and Cau Rock va recaptar entre 300 i 400 euros menys que en l’última edició; una part significativa del que havia de ser el benefici del concert. Malgrat no treure’n tant rendiment, tant l’Agrupament Escolta com la Colla de Geganters esperen poder cobrir despeses i mantenir les ganes i la il.lusió per l’any vinent.