dilluns, 16 de novembre del 2009

Presentacions de llibres

El passat divendres la Biblioteca Can Salvador de la Plaça va acollir la presentació de dues obres reeditades de dos autors de la comarca. Un és el calellenc Francesc Grau i Viader del qual han reeditat l'obra "Dues línies terriblement paral·leles". La seva obra tracta de la Guerra Civil, igual que "Un de tants", de l'arenyenc Ferran de Pol, un volum també reeditat que es va presentar el mateix divendres.

A la presentació hi va intervenir el periodista Saül Gordillo. Justament aquest va parlar dels seus inicis com a periodista, que van ser al costat de Grau a la revista "El Nunci". L'estima que l'uneix amb la família el va portar a glosar la personalitat de l'escriptor a la presentació de l'obra.
La part literària de la presentació va anar a càrrec del filòleg Joan Ferrer. Sota la seva òptica, el llibre "Dues Línies terriblement paral·leles" reflecteix una experiència vital que a hores d'ara ja només conserva la gent més gran, i és la mostra de com la Guerra Civil va estroncar els projectes i somnis d'un adolescent.
La presentació del llibre de Francesc Grau i l' "Un de tants" de Ferran de Pol s'ha fet també a Barcelona i a la Biblioteca Pare Fidel Fita d'Arenys de Mar.