dimarts, 3 de novembre del 2009

Les noves tecnologies a les fires

La gestió interna de les fires i la recerca de la seva eficiència, tot aprofitant les noves tecnologies, serà l'argument principal d'un seminiari impulsat per la Federació de Fires de Catalunya que acull demà dimecres la ciutat de Calella. De moment hi ha confirmada la presència d'una trentena de persones d'arreu de Catalunya, la majoria responsables d'esdeveniments firals. La cita és a partir de les 9 del matí a la seu de l'Ajuntament Vell.

Calella acull demà dimecres un nou seminari de formació impulsat per la Federació de Fires de Catalunya. En aquesta ocasió el debat i l'estudi girarà entorn a la gestió de les fires i esdeveniments sense papers. És a dir, es buscarà l'eficiència en els processos interns d'organització de fires a través de l'utilització d'eines telemàtiques. Precisament s'analitzaran quines eines de les noves tecnologies cal introduir per garantir un millor funcionament de la comercialització d'expositors i una millora de la comunicació durant la celebració d'un esdeveniment firal.

De moment, hi ha prevista la participació d'una trentena de persones d'arreu de Catalunya, majoritàriament tècnics i organitzadors d'esdeveniments firals. El tècnic de Promoció Econòmica i director de la Fira de Calella i l'Alt Maresme, Ferran Muñoz, ha destacat la importància de racionalitzar processos no només en els esdeveniments firals sinó dintre de qualsevol organització.

El seminari es farà demà dimecres a partir de les 9 del matí a la seu de l'Ajuntament Vell de Calella.