dilluns, 2 de novembre del 2009

Can Carreras molesta amb els ajuntaments

El president de l’Associació de Veïns de Can Carreras denuncia que els alcaldes de Calella i Pineda de Mar estan incomplint el calendari de trobades per iniciar definitivament el projecte d’urbanització del sector.

Raul Gutiérrez, ha dit a micròfons de Ràdio Calella, que tant Juhé com Amor es van comprometre a reunir-se periòdicament amb els veïns per mantenir-los informats del procés que se segueix. El calendari de trobades que es va oficialitzar a finals del mes d’agost tenia com a punt de partida una trobada durant el mes d’octubre que no s'ha produït.
A l'agost es marcava el procés dialogat sobre el projecte d’urbanització de Can Carreras, en el qual hi estan implicats les dues poblacions i els propis veïns.

Gutiérrez lamenta que la trobada conjunta del passat mes d’agost, que escenificava la voluntat de consens i de treball conjunt no hagi tingut continuïtat. Per això, ha volgut fer públic aquest incompliment i recordar que els veïns sempre han demostrat interés i predisposició per resoldre la situació de Can Carreras. El representant veïnal ha dit que "nosaltres després de tants anys darrera d'ells, nosaltres no tornarem a cridar més ja que és una llei que s'ha de complir i l'han de complir tant els veïns com els ajuntaments".

Gutiérrez es refereix a la Llei de Millora d’Urbanitzacions que marcarà les directrius del procés d’urbanització de Can Carreras.

Sigui com sigui, els plens dels ajuntaments de Calella i Pineda de Mar van demanar oficialment a la Generalitat de Catalunya la concessió d’una subvenció per fer el primer pas d’aquest llarg camí: l’inventariat de les parcel.les, l’extensió i la titularitat.

Tot i això, Gutiérrez ha admès que se sent defraudat per no haver rebut una trucada dels ajuntaments afectats.