dilluns, 16 de novembre del 2009

Més de 2.000 euros per a l'ELA

Els dos objectius que la fundació catalana d'ELA es va fixar amb el concert solidari que l'entitat amb seu a Calella va organitzar a la Fàbrica Llobet-Guri es van assolir amb nota. Un era recaptar diners per lluitar contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, i l'altre era sensibilitzar els ciutadans de les conseqüències d'aquesta malaltia degenerativa.

La Fundació Catalana d'ELA va aconseguir recaptar més de 2.000 euros gràcies a les actuacions musicals que es van fer el passat dissabte a la nit.

Aquests més de 2.000 euros recaptats s'afegiran als 50.000 que arribaran a l'entitat a través dels Pressupostos Generals de l'Estat. Amb aquests diners la Fundació ELA ha confirmat que s'han iniciat les negociacions per crear una Unitat d'ELA a Catalunya a l'hospital de Bellvitge, un espai on es programaran les visites als malalts de forma coordinada i organitzada, atenent els afectats en les diferents disciplines mèdiques i evitant-los desplaçaments, tal i com ha explicat Enric Maria Valls, president de la Fundació ELA.

Valls s'ha mostrat molt optimista de cara al futur de l'entitat gràcies als diners rebuts i a l'èxit del concert. I per això ja ha anunciat que l'any vinent preveuen fer un altre festival, aquest cop amb cantants i grups de cert renom a l'Estat espanyol.