dimecres, 25 de novembre del 2009

Arriba el Nadal

Aquest divendres els veïns de Calella rebran a casa seva el programa d'activitats que es faran a la ciutat per les festes de Nadal. Com cada any és una programació que engloba tot el desembre i no només els dies de festa. La mainada i també la solidaritat hi tenen un pes destacat.

Justament la vessant solidària de les activitats de Nadal es concreta al principi del programa. Aquest any Calella torna a implicar-se a fons amb la Marató de TV3 del dia 13 dedicada enguany a les malalties minoritàries.

La majoria del programa es compon d'activitats tradicionals organitzades per les entitats de Calella. Aquest any tindrem de nou el pessebre vivent del grup Pa Vi i Moltó i la representació teatral dels Pastorets amb l'Estel de Natzaret de Joventut Artística. Així mateix, hi haurà també la mostra de pessebres i diorames, que aquest any estan d'aniversari, compleixen 20 anys i hi haurà dos espais expositius.

La música vindrà de la mà del concert de música de cobla de l'Agrupació Sardanista el dia 20, una jam session i el concert de la coral Laetare. La nota extravangant serà de nou la banyada nadalenca i com a novetats del Nadal 2009 trobem la representació del conte de Nadal a càrrec de Joventut Artística i el Cor Harmonia Calellenc el divendres dia 18 de desembre i el format del dia de Reis, tal i com ha destacat la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.

Una altra activitat de desembre, però no relacionada amb el Nadal, és una jornada al Far de Calella. El dia 15 farà just 150 anys que es va encendre per primera vegada. El dia 19 Calella ho celebra amb una sèrie d'activitats.

També hi haurà activitats a la Biblioteca i al Mercat municipal per acollir la visita dels patges reials, sense oblidar les activitats de l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial per dinamitzar el comerç.