dimarts, 17 de novembre del 2009

Mercat dinàmic

Avui comença la campanya de Nadal al Mercat Municipal de Calella. Durarà fins al dia 18 de desembre i els clients podran guanyar vals de descompte per descanviar a les parades de producte fresc.

Des d'ara i fins a la porta de les festes els qui vagin a comprar al mercat municipal de Calella podran participar a la campanya de Nadal.

Dins les festes de Nadal el Mercat Municipal tindrà un paper destacat els dies 30 i 31 de desembre i també el 5 de gener. Fins a l'equipament s'hi desplaçarà un patge de Ses Majestats els Reis d'Orient per recollir les cartes dels infants calellencs. La regidora de l'àrea, Maria Carme Campà ho considera una bona idea per dinamitzar el mercat i atreure-hi famílies senceres. Així es vol completar la transformació viscuda al mercat, que té ara més parades i ha viscut un canvi de fesomia amb les pintures murals.

A més, des de fa uns mesos el Mercat Municipal de Calella s’ha adherit a la Campanya de foment del reciclatge “Mercats Sostenibles”, engegada per l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona.