divendres, 6 de novembre del 2009

Agenda esportiva del cap de setmana

Derbi maresmenc a la Superdivisió Femenina de tennis taula. El Suris Calella s’enfrontarà aquest dissabte al Mataró Quadis, en un partit que es jugarà a les instal.lacions mataronines. Aquest és un dels enfrontaments del cap de setmana de competició.

El partit entre el Mataró Quadis i el Suris d’aquest dissabte hauria de marcar un punt d’inflexió i ser l’inici de la recuperació de les jugadores calellenques, que ara per ara no estan passant pel seu millor moment. El Mataró Quadis, que ocupa la tercera posició de la classificació, i el Suris, que és quart; s’enfrontaran a les instal.lacions del Club Natació Mataró a les cinc de la tarda.

També hi haurà derbi maresmenc en la novena jornada de lliga de segona regional de futbol. El Club de Futbol Calella rebrà aquest diumenge a les 12 del migdia al camp de la Muntanyeta al Tiana, un equip que fins al moment ha aconseguit sumar més victòries com a visitant que jugant com a local. L’entrenador calellenc, Antonio Navas, confia en un triomf del seu equip per així demostrar que l’ensopegada al camp de Pomar va ser només això, una derrota puntual que no ha de posar en dubte el potencial dels seus jugadors.

Per la seva banda, l’entrenador del Club Bàsquet Calella Termotur espera recuperar efectius de cara a l’enfrontament d’aquest dissabte contra l’Onyar. Un dels vells coneguts de la categoria que ara mateix trepitja els talons dels verd-i-taronges. El partit es jugarà al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau a partir de dos quarts de sis de la tarda.

I un desplaçament complicat és el que tindrà, també aquest dissabte a la tarda, la Unió Esportiva Handbol Calella Instalaciones Andrés. L’equip d’Òscar Ramírez s’enfrontarà al Sant Fost en la sisena jornada de lliga de primera catalana. Els unionistes, que el cap de setmana passat van encaixar la tercera derrota de la temporada a pista del líder de la taula, esperen donar la sorpresa contra un Sant Fost que només ha cedit en un dels partits que ha disputat.

La jornada de competició la tancarà el Termotur Calella de Divisió d’Honor masculina de tennis taula, amb un partit contra el Club del Mar de la Corunya. L’equip format per Pere Navarro, Joan Moregó, Manolo Garcia i Eduard Mayorov confia demostrar la seva superioritat davant un conjunt que veu més aprop la cua de la classificació que no pas la zona de tranquil.litat. L’enfrontament començarà a les 11 del matí d’aquest diumenge a les instal.lacions del Club Tennis Taula Calella, a la Fàbrica Llobet-Guri.