dimecres, 25 de novembre del 2009

Reaccions pel calendari escolar

El regidor d'Educació i Ciència de l'Ajuntament, Josep Torres, ha destacat que el govern català haurà d'acompanyar amb recursos econòmics la nova proposta de calendari escolar.

Recordem que l'executiu català proposa avançar l'inici de classes al 7 de setembre i compensar aquesta setmana lectiva amb una festiva a finals de febrer i principis de març, la denominada setmana blanca, durant la qual els ajuntaments i les associacions de pares i mares haurien d'organitzar activitats. És per això que Torres considera que si l'Ajuntament ha de participar en l'organització de les activitats d'aquesta setmana "li hauria d'arribar algun tipus d'ajuda monetària" per sufragar-les.

Un altre aspecte que afecta als ajuntaments és el que fa referència al període de preinscripció. Si s'avança, també s'hauran d'avançar les xerrades informatives que es fan sobre aquesta qüestió.

Per la seva banda, els professors de l'Escola Doctor Carles Salicrú valoraran aquest canvis del calendari escolar avui dimecres durant el claustre de professors.

Destacar també que amb aquest nou calendari els nens ja no tindran un dia extra per gaudir de les joguines que els hagin portat els reis.