divendres, 13 de novembre del 2009

Busos atacats

Dos autobusos de la línia interurbana entre Calella i Pineda van ser atacats per piquets ahir al vespre, mentre realitzaven els serveis mínims decretats pel Departament de Treball amb motiu de la primera de les dues jornades de vaga del transport per carretera decretades pels sindicats Comissions Obreres i UGT.

El primer incident es va registrar cap a dos quarts de set, quan un autocar que passava per davant l'hotel Bernat Segon de Calella, circulant en direcció Pineda, va rebre l'impacte d'un objecte contundent a un vidre, trencant-lo completament. Al cap de deu minuts un altre autocar que circulava en sentit Barcelona va ser atacat amb el mateix procediment, quan es trobava a la parada del supermercat Mercadona, a tocar de la carretera Nacional 2. Ràdio Calella ha pogut saber que, en almenys aquest cas, el vehicle atacat portava passatgers a l’interior en reber l’impacte, que va provocar el trencament d’un dels vidres laterals. L’autobús va ser traslladat fins a les dependències dels Mossos d’Esquadra per ser inspeccionat. Fonts de l’empresa han confirmat l’atac però es desconeix quin va ser l’objecte llançat.

Aquests incidents ocorreguts ahir, en la primera jornada de vaga del transport per carretera que es manté vigent encara fins a la mitjanit d’avui divendres, ens recorden als que van tenir lloc a finals d’octubre en motiu de l’última convocatòria de vaga del sector.