divendres, 20 de novembre del 2009

Balanç i futur d'Esquerra

Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme ha iniciat a Calella la campanya d’àmbit nacional amb la qual la formació independentista explicarà quina ha estat la seva acció dins el govern de la Generalitat i quins són els reptes de cara a les autonòmiques del 2011.

L’agrupació comarcal d’Esquerra va encetar ahir a Calella la campanya “Un pas endavant, Esquerra Respon”. Un acte de proximitat al qual es van convidar a assistir-hi militants i simpatitzants de la formació independentista. Tots ells van poder conèixer de primera mà quina ha estat l’acció dels republicans dins el govern de la Generalitat i quin és el camí que se seguirà des d’ara i fins les eleccions al Parlament del 2011.

El dirigent nacional d’Esquerra encarregat d’obrir foc i atendre als calellencs assistents a l’acte va ser el vicesecretari general de Coordinació Interna i Acció Electoral, Eduard López, qui va indicar que ara és un bon moment "per començar a escalfar motors per un any, un nou curs polític que serà un curs electoral, amb una cita molt important com són les eleccions al Parlament de Catalunya".

Calella ha estat la primera població maresmenca on s’ha aturat la campanya “Esquerra respon”, tot i que ja fa una setmana que es va posar en marxa.