dilluns, 16 de novembre del 2009

S'esvaeix el somni

El somni europeu s’ha acabat pel Suris Calella. L’equip sènior femení del Club Tennis Taula Calella va perdre dissabte davant el Victòria de Moscou, en el partit corresponent als vuitens de final de l’ETTU Cup.

Enfrontament disputat a Moscou, on l’equip local va fer valer el seu potencial per no cedir en cap partit. La jugadora del Calella, Svetlana Mayorova va ser l’encarregada d’obrir foc amb un matx contra Yulia Prokhorova i, tot i tenir opcions, va acabar cedint per 3 a 1. A partir d’aquest enfrontament inicial, les russes van dominar i van imposar-se fàcilment davant Dong Qia i Jèssica Hernández, per un 3 a 0 en tots dos casos.

Amb aquesta contundent derrota, el Suris s’acomiada de la lliga europea de tennis taula, mentre que el Victòria de Moscou accedeix a quarts. Allà es trobarà amb el Cartagena, l’únic equip espanyol que ha superat ronda. Les murcianes, que són les actuals campiones europees de tennis taula, van debutar dissabte a la competició europea sumant una clara victòria davant el Postas Budapest per un resultat d’1 a 3.

Sense temps de recuperació, el Suris Calella ha de preparar el doble enfrontament de la lliga de Superdivisió que disputarà aquest cap de setmana a les instal.lacions de la Fàbrica Llobet-Guri.
Justament les calellenques s’enfrontaran a un dels equips que està a quarts, el Fotoprix Vic. Això serà aquest dissabte a les cinc mentre que l’endemà diumenge a les 10 del matí, el Suris rebran al Cajasur Priego, un equip que juga Superdivisió per primer any.

D'altra banda, el Termotur de Divisió d’Honor Masculina es va imposar amb molta autoritat a la pista de l’Igualada per un resultat de 0 a 6; mantenint-se així en la segona posició de la classificació.