dimarts, 3 de novembre del 2009

Derrota controvertida

L’equip que entrena Antonio Navas cau en un camp molt hostil (Pomar 2- Calella 1) i trenca així amb la ratxa de dues victòries consecutives. El Calella va marcar el seu únic gol de penal i al minut 90.

Visita al camp del líder de la segona regional, que ja es preveia complicat però no tant com ho va acabar sent. De mides petites i amb un públic molt a sobre, els calellencs van haver de suportar durant tot el partit els crits i insults dels aficionats del Pomar. No obstant això, i conscients de la importància dels tres punts en joc, els jugadors d’Antonio Navas van saber mantenir una bona posició a la gespa complicant-li molt les coses al Pomar.

Tot i tenir el partit controlat durant tota la primera part, en un desafortunat rebuig fora de l’àrea al minut 46, el Pomar va marcar. Un avantantge que van mantenir fins que al minut 20 de la segona, i d’una jugada de còrner, Víctor va enviar la pilota dins la xarxa. Gol legal, segons asseguren des del club, però que l’àrbitre va anul.lar. Va canviar de criteri tan sols uns minuts després. El Pomar va treure de còrner i malgrat que el seu jugador estava en un claríssim fora de joc, el col.legiat va donar per vàlid el que seria el segon gol dels locals.

Amb l’avantatge de dos gols, el Pomar va tancar línies al darrera i el Calella va començar a apretar sense gaire èxit. A les acaballes del partit, quan es complia el minut 90, Adrià va rebre una entrada en una jugada de contraatac i es va assenyalar un penal que ell mateix va acabar marcant posant el 2 a 1 definitiu en el marcador.