dijous, 5 de novembre del 2009

50.000 euros per a la balustrada

L’Ajuntament de Calella disposarà de 50.000 euros per arranjar la balustrada del Passeig Manuel Puigvert. Aquesta és una de les esmenes que Esquerra Republicana de Catalunya va presentar als comptes públics per al 2010 i que finalment ha pactat amb el PSOE. Ho va fer públic ahir el portaveu del grup parlamentari a Madrid, Joan Ridao.

La subvenció concedida, de 50.000 euros, es queda molt lluny dels 300.000 euros que s’havia demanat des del grup municipal d’Esquerra de Calella per reconstruir aquest element simbòlic de la ciutat. Jaume Puig, portaveu del grup municipal d’ERC a Calella, ha destacat que l'arranjament de la balustrada representa una "reforma important" i ha qualificat de positiva "tota subvenció per activar la ciutat".

Esquerra no ha aconseguit consensuar la subvenció de 200.000 euros que també havia demanat per al finançament de l’edició del 2010 del Challenge Costa de Barcelona Maresme. Els republicans no han pogut consensuar aquesta esmena que serviria per a cobrir la part pública de l’organització d’una prova esportiva que, segons ha recordat Puig, aporta riquesa al municipi i al conjunt de la comarca.