dimarts, 10 de novembre del 2009

Sort desigual

En tennis taula, en superdivisió femenina estatal, CN Mataró 4 - Suris Calella 3. El Suris Calella va perdre el derbi maresmenc per un ajustat 4 a 3, on el doble, que va ser el punt clau, va caure del costat de les mataronines per 3 a 2.

El partit va començar amb la victòria de Dong Qian sobre Joanna Parker per 3 a 0. Després Galia Dvorak s'imposava a Jèssica Hernández per 3 a 0; Mayorova tornava a avançar al Suris amb una victòria sobre Liu Chang per 3 a 2, la nova jugadora xinesa del Mataró. El doble, format per Dvorak i Parker s'imposava a Qian i Mayorova i posava el 2 a 2 en el marcador global. Dvorak, avançava de nou al Mataró amb un 3 a 0 sobre Qian, i Mayorova enviava el partit al 3 a 3 amb un 3 a 1 sobre Parker. En el 3 a 3, Hernández va caure per 3 a 1 amb Liu Chang, i d'aquesta manera, el Mataró s'emportava el partit.

En divisió d'honor masculina estatal el Termotur Calella es va imposar per 4 a 2 al Club de Mar gallec en un partit on els visitants només van puntuar a través del seu jugador xinès, Zhao Qiang. Els calellencs, amb un Joan Moregó que demostra estar en un estat de forma excel·lent, van aconseguir els 4 punts sobre els dos jugadors nacionals del Club de Mar de forma bastant clara.

Altres resultats van ser, en Divisió d'Honor Femenina Estatal, Suris Calella 4 - Avilés Astúries 2, i en Segona Divisió Masculina Estatal, Termotur Calella 1 - Parets 5.