dimarts, 24 de novembre del 2009

Derrota controvertida

Polèmica servida en el partit que va enfrontar dissabte el Calella Termotur i el Premià. Els verd-i-taronges van caure en un partit que se’ls va posar malament des del primer quart.

El Club Bàsquet Calella Termotur va perdre dissabte de 58 punts a 61 en el partit corresponent a la desena jornada de lliga de primera catalana. Una derrota que deixa un mal regust de boca als calellencs, ja que en el tram final de l’encontre van fer molts esforços per sumar el que hagués sigut una victòria molt important.

Es van viure uns minuts finals de nervis, que sumats a determinades decisions arbitrals, van acabar amb l’expulsió del capità Marc Martí i l’amonestació de Joan Villaret. El jugador verd-i-taronja va aprofitar el final del partit per anar a demanar explicacions als àrbitres, els quals van negar-se en tot moment a atendre la petició de Villaret. Això, sumat a un insult que el jugador del Calella va fer-los, van propiciar la retirada de la seva fitxa. Dijous, a més, se sabrà quina és la sanció que li podria caure.