dimarts, 24 de novembre del 2009

Empat a 32

Els calellencs es deixen empatar un partit que a manca d'1 minut i mig guanyaven de 2 gols i tenien possessió de pilota (UEHCalella Instalaciones Andrés 32-Mataró 32).

El derbi maresmenc va ser d’allò mes equilibrat sense grans diferències en el marcador i a la mitja part es va arribar amb un empat a 15 gols.

A la segona meitat tot va seguir igual, però els calellencs a manca d’1 minut i mig guanyaven de 2 gols i tenien possessió. Malauradament es van deixar remuntar, ja que una sèrie d’errades en atac i en defensa va fer que s’arribés a falta de 3 segons guanyant de només un gol amb 2 exclusions i amb una falta en contra que el Mataró va saber aprofitar per posar el definitiu 32 a 32. Amb aquesta victòria els unionistes s’enfonsen una mica mes a la taula de primera catalana.