dimarts, 24 de novembre del 2009

Líders

El Termotur lidera la classificació de Divisió d’Honor Masculina de tennis taula després de la contundent victòria aconseguida aquest cap de setmana a Eivissa.

L’equip calellenc va demostrar el seu nivell i només va cedir en un punt. El resultat final va ser de Santa Eulàlia 1 – Termotur Calella 5.

En canvi, les noies del Suris de Superdivisió Femenina han tingut un cap de setmana amb balanç desigual. Van guanyar diumenge a l’equip novell de la categoria, el Cajasur, però van deixar escapar la victòria en el derbi català.

El Suris no va tenir opcions davant l’intractable Fotoprix Vic. Només en el partit de dobles, les calellenques van demostrar que és un dels seus punts forts i la parella formada per Svetlana Maiorova i Dong Qia va sumar l’únic punt per al Suris. El derby es va resoldre amb un resultat final d’1 a 4. Això va ser dissabte i l’endemà diumenge, i també a les instal.lacions del Club Tennis Taula Calella, el Suris va rebre la visita del Cajasur Priego. Un matx molt ajustat que es va acabar decantant en el doble. Aquesta victòria pren ara més rellevància tenint en compte que el Cajasur ha guanyat aquest mateix cap de setmana al Mataró Quadis, deixant la classificació encara molt més ajustada.