dimarts, 17 de novembre del 2009

Llum, color, regals... Nadal 2009!!!

El 5 de desembre arrenca la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial. Com ja és habitual des de fa deu anys, torna el sumaquilòmetres; aquest any amb el món de la dansa com a protagonista. La campanya es diu “Un Nadal amb ritme”

De Girona...la senyorial Sardana. De París... un frenètic can-càn. I de Buenos Aires... un tango argentí ben passional. Són alguns exemples de les danses i els destins que formen la campanya de Nadal dels comerciants. Cada ciutat, des de les més properes fins a les més llunyanes, estan incloses en una butlleta. Després de realitzar una compra a les botigues associades s'entrega als clients uns vals que representen quilòmetres, que s'han d'enganxar a la butlleta. Com més quilòmetres hi ha, més lluny pot tocar el viatge.

Altres anys el sumaquilòmetres de Calella Centre Comercial s'ha basat en musicals, teatre o cinema. Aquest any són balls, però no es perd el sentit original de la campanya, on participa la gent de Calella i també de les rodalies.

El dia 5 de desembre, just abans del Pont de la Puríssima i la Constitució, començarà la campanya amb una inauguració pels carrers, que per ara es manté amb sorpresa. Durant les festes els comerciants proposen també tallers per la mainada a la Plaça de l'Església i al carrer Indústria, amb un element sorpresa que es passejarà els carrers del poble.
El sorteig dels regals tindrà lloc en un programa especial emès per Ràdio Calella des de l'Ajuntament Vell dimarts 19 de gener a les 21h.
El 27 de gener acabarà la campanya amb el lliurament de premis.