dilluns, 30 de novembre del 2009

Cristina Gómez, vicepresidenta d'Esquerra Maresme

La calellenca Cristina Gómez, actual secretària d'organització d'Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme, ha guanyat pes dins la federació comarcal i al congrés del darrer divendres va ser nomenada vicepresidenta. Es converteix, doncs, en la mà dreta d'Andreu Francisco, alcalde d'Alella, que ha tornat a ser escollit president d’Esquerra Maresme.

Més d'un centenar de militants van assistir aquest divendres al Congrés comarcal d’Esquerra al Maresme, celebrat a Arenys de Munt, i van renovar la confiança en Francisco per ocupar la presidència d’Esquerra a la comarca els propers dos anys. L’equip proposat per Andreu Francisco per formar la direcció permanent de la secció comarcal també ha estat votat per una àmplia majoria. Com ja hem dit, la callenca Cristina Gómez deixa la secretaria d’organització i passa a ocupar la vicepresidència.

El seu antic càrrec l’ostenta ara Rosa Funtané, de Montgat. La vilassarenca Anna Teixidó continua al càrrec de secretària d’Imatge i Comunicació, mentre que la mataronina Anna Salicrú portarà els aspectes relacionats amb la secretaria de la Dona. Jordi Pera, d’Arenys de Mar, és el nou secretari de Política Municipal, un càrrec ocupat fins ara pel torderenc Bernat Costas, que ha passat a ser secretari de Formació. La permanent comarcal d’Esquerra Maresme té també a Pere Aragonès, cap de llista per Pineda, com a secretari de Política Parlamentària, mentre que Francesc Ponsa, de Cabrils, és el nou secretari de Relacions Institucionals. La secretaria d’innovació és una àrea que portarà a partir d’ara el canetenc Ivan Aranda, i Josep Sànchez, d’Arenys de Munt, s’encarregarà de la mobilització. Finalment el càrrec de secretari de política Social ha recaigut en Josep Maria Molins, de Premià de Mar. Amb tot aquest equip, el president d'Esquerra Maresme, Andreu Francisco, tindrà el recolzament necessari per tirar endavant una nova etapa dins la comarcal

El mateix Congrés d’Esquerra Maresme ha definit el nom dels 4 consellers nacionals, 4 persones de la comarca que representaran el territori al màxim òrgan entre congressos del partit. Tindran veu i vot al Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya Cristina Gòmez, Mónica Palacín, Jordi Pera i Francesc Teixidó. Finalment Daniel Torras no ha estat escollit conseller nacional, tot i que també n’era un candidat.